SEO optimizacija i internet promocija

Optimizacija za Internet pretraživače (SEO) je skup procedura i aktivnosti u izradi i održavanju Internet prezentacije, sa ciljem da se unapredi broj i kvalitet posetilaca Internet prezentacije, tako da u prikazanim rezultatima na pretraživačima Vaša Internet prezentacija dobije što bolje mesto.

Ovo je važan oblik promocije web prezentacija, kojim se korisnici Interneta obaveštavaju o postojanju sadržaja na Vašoj Internet prezentaciji.

Pored ovog oblika promocije, u mogućnosti smo da popularnost i dostupnost Vaše Internet prezentacije poboljšamo analizom i praćenjem saobraćaja na Vašoj Internet prezentaciji, ”Google Rank” i ”Aleksa Page rank”, targetiranim reklamiranjem na Google Ad Sence, E Target.

Svaki vlasnik web sajta želi da mu web sajt bude bar na prvoj stranici web pretraživača, a ako je na prvom mestu, prve stranice, onda je to „pun pogodak“.
Od 1998. godine, od kako se bavimo izradom web sajtova SEO optimizacija, odnosno način (logika) na koji je neki web sajt bio na prvom mestu pretraživača ili nije se više puta menjao.
Zbog sve veće pojave web sajtova na internetu web pretraživači su pooštravali-unapređivali programske kodove koji određuju, koji web sajt će biti na prvom mestu pretrage, a koji neće ili se neće uopšte naći u rezultatima pretrage.

Naš tim Vam može obezbediti da Vaš web sajt bude na prvoj stranici internet pretraživača, bez potrebe da plaćate pretraživaču naknadu za oglašavanje (Google Ad Words).

U nekim situacijama je potrebno korišćenje i servisa Google Ad Words, ali prioritet nam je da uštedimo Vaš novac.

Oglašavanje Vašeg web sajta preko servisa Google Ad Words možete obaviti sami – za to Vam nije potrebno angažovanje stručnjaka.

Scroll to Top